پرش به مطلب اصلی

شاخص کل بار دیگر کانال ۲۵میلیون واحدی را فتح کرد

· خواندن 2 دقیقه

شاخص کل بار دیگر کانال ۲.۵میلیون واحدی را فتح کرد

بورس تهران پس از ثبت دو روز منفی متوالی از ابتدای هفته، سرانجام در روز دوشنبه با جو مثبت بازگشایی شد. این موج تقاضا از پیش گشایش مشهود بود و عمده نمادها در محدوده مثبت تابلو جای گرفتند. شاخص کل در همان ۱۵دقیقه ابتدای معاملات روز جاری توانست رشد ۱.۳درصدی را به ثبت برساند و به سطح ۲میلیون و ۴۸۴هزار واحد افزایش یابد. بیش از ۶۳۰نماد در یک­رب ابتدایی بازار سبز پوش بودند و ارزش صفوف خرید بیش از ۹۸۳میلیارد تومان بود.

شاخص کل بار دیگر کانال ۲.۵میلیون واحدی را فتح کرد

به گزارش خبرنگار گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد، برخلاف روزهای سه­ شنبه و چهارشنبه هفته گذشته که جو مثبت پدید آمده در بازار سرمایه پایدار نبود در جریان معاملات امروز این جو مثبت با گذشت زمان افزایش یافت و در ساعت ۱۰صبح رشد شاخص کل به ۱.۹۵درصد رسید که در این ساعت شاخص توانست کانال ۲میلیون و ۵۰۰هزار واحدی را بار دیگر فتح کند.

فتح کانال ۲میلیون و ۵۰۰هزار واحدی موجب شد تا ترس سرمایه­گذاران کاهش یابد و با اقبال بیشتری در سمت خرید قرار گیرند. در پایان نیمه ابتدایی بازار، شاخص کل توانست در سطح ۲میلیون و ۵۰۳هزار واحد قرار گیرد و در مجموع رشد ۲.۰۶درصدی که معادل ۵۰هزار واحد است را تجربه کند.

بیش از ۶۶۰نماد بازار در میانه معاملات سبزپوش بودند و ارزش صفوف خرید به ۲هزار و ۸۳۶میلیارد تومان افزایش یافت. ارزش معاملات خرد که شامل سهام، حق تقدم و صندوق­های سهامی است طی نیمه اول بازار ۵هزار و ۵۰۰میلیارد تومان به ثبت رسید.

شاخص هموزن نیز همگام با شاخص کل در نیمه آغازین بازار روز جاری سبزپوش شد. شاخص کل هموزن با رشد ۱.۷۵درصد معادل ۱۳هزار و ۸۰۰واحد توانست خود وارد کانال ۸۰۰هزار واحدی شود.

دلار نیما در ادامه روند صعودی پرشتاب خود از ابتدای هفته، طی روز جاری به مرز کانال ۵۴هزار تومان نزدیک شد و به قیمت ۵۳هزار و ۹۲۵تومان رسید. این مهم می­تواند موجب پایداری جو مثبت در بازار سرمایه شود.

تعلیق نمادهای پتروشیمی

در روز جاری ناظر تمامی نمادهای پتروشیمی را تعلیق کرد که این اتفاق توجه بسیاری از فعالان بورسی را به خود جلب کرد. ناظر علت این موضوع را دعوای حقوقی شرکت­های پتروشیمی و یوتیلیتی عنوان کرد که در آخر موجب شد کار این نمادها به تعلیق برسد. حال باید دید سرانجام کش­مکش­های پتروشیمی­ها با یوتیلیتی­ها به کجا خواهد رسید.

 

منبع: donya-e-eqtesad.com