پرش به مطلب اصلی

بیت کوین به ۱۳۸ هزار دلار میرسد؟

· خواندن 3 دقیقه

بیت کوین به ۱۳۸ هزار دلار می‌رسد؟

تیموتی پیترسون (Timothy Peterson) – اقتصاددان شبکه – اظهار کرد که با وجود وضعیت بسیار چالش‌‌‌برانگیز فعلی در محیط اقتصاد کلان، سقف تاریخی قیمت بیت کوین دوباره قابل دستیابی است.

بیت کوین به ۱۳۸ هزار دلار می‌رسد؟

به گزارش میهن بلاک‌چین، بیت کوین با همبستگی بی‌‌‌سابقه‌‌‌ با دلار آمریکا مواجه شده و پژوهش جدیدی درباره قیمت بیت کوین، خبر از کف قیمتی در سطح ۷۵ هزار دلار می‌‌‌دهد.

احتمال صعود قیمت بیت کوین

تیموتی پیترسون در یکی از آخرین تحلیل‌‌‌های خود در تاریخ ۱۸ آوریل (۲۹ فروردین) محاسبه کرده که ممکن است قیمت بیت‌کوین در سه ماه آینده تا سطح ۱۳۸ هزار دلار افزایش پیدا کند.

بیت کوین در حال تجربه شرایط به‌‌‌شدت غیرعادی اقتصاد کلان است که ناشی از جنگ تجاری جاری آمریکاست، اما با توجه به عملکردهای پیشین BTC می‌‌‌توان جهت‌‌‌گیری‌‌‌های آینده پادشاه ارزهای دیجیتال را پیش‌‌‌بینی کرد. او بیان کرد: بر اساس داده‌‌‌های ماهانه می‌‌‌توان گفت که این وضعیت از سال ۲۰۱۰ تاکنون ۳۸ بار رخ داده است.

سه ماه بعد از این شرایط، بیت کوین در ۷۱درصد مواقع با سود میانه ۳۱درصد رشد کرده است؛ حتی در شرایطی که افت می‌‌‌کرد، بیشترین میزان زیان در حدود ۱۶درصد بود. با توجه به اینکه عملکرد بیت‌کوین به سناریوی صعودی تمایل دارد، پیترسون به کسانی که منتظر رسیدن مجدد قیمت به سقف تاریخی آن در ژانویه هستند، امید بخشیده است. او نتیجه‌‌‌گیری کرد:

این اتفاق احتمالا بیت کوین را طی ۹۰ روز آینده بین ۷۵ هزار تا ۱۳۸ هزار دلار قرار می‌‌‌دهد. بیت کوین برای رسیدن به این سقف باید طی این بازه سه ماهه حدودا ۶۲درصد رشد کند. پیترسون یکی از تحلیلگرانی است که به‌‌‌طور منظم در پیش‌‌‌بینی قیمت بیت‌کوین در سال ۲۰۲۵ مشارکت دارد. یکی از ابزارهای اختصاصی او که Lowest Price Forward نام دارد، احتمال رسیدن بیت کوین به کف ۶۹ هزار دلاری در ماه مارس را ۹۵درصد تشخیص داده بود. پیترسون در ادامه به کاهش شدید شاخص قدرت دلار آمریکا (DXY) به‌‌‌دلیل تعرفه‌‌‌های تجاری اعمال‌‌‌شده در آمریکا اشاره و پیش‌‌‌بینی کرد همبستگی مثبت و غیرمعمول بین بیت کوین و دلار نهایتا پایان خواهد یافت. 

او توضیح داد:این سطح از همبستگی میان دلار و بیت‌کوین بی‌‌‌سابقه است. این رابطه علت و معلولی نیست، بلکه بازتابی از شرایط زیربنایی است که بر هر دوی آنها تاثیر می‌‌‌گذارد. این رابطه که معمولا معکوس بوده، در سال ۲۰۲۴ تغییر کرده است؛ زیرا هر دو دارایی به یکسری فشارهای اقتصاد کلان – از جمله کاهش نقدینگی، نرخ‌‌‌های واقعی بالا و ریسک‌‌‌گریزی جهانی – واکنش یکسانی نشان دادند.

منبع: donya-e-eqtesad.com