لزوم استفاده از واحدهای تولیدی در اتاق فکر استاندارد
لزوم استفاده از واحدهای تولیدی در اتاق فکر استاندارد
رئیس اتاق بازرگانی اصفهان گفت: کشور از اهمیت واحدهای تولیدی آگاه است و میتوان با بهرهگیری از نظرات این واحدها به عنوان اتاق فکر در سازمان استاندارد بهره مناسبی برد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، امیر کشانی، رئیس اتاق بازرگانی در همایش روز جهانی استاندارد اظهار داشت: شرایطی در دنیا ایجاد شده که دائماً در حال تغییر و ایجاد موضوعات جدید است، اگر روشهایمان را به روز نکنیم نمیتوانیم خودمان را به ساختار روز دنیا برسانیم. وی افزود: با نگاه ویژه به استاندارد میتوان به آن برای جزئی از فعالیتهای تشویقی و مسئولیتهای اجتماعی برای رشد کالا نگریست. کشانی بیان کرد: تفاوت و تناقض میان ارگانهای مختلف باید برطرف شود و با یک تصمیم حاکمیتی استانداردهای لازم میان این ارگانها به وجود بیاید و مشکلات برطرف شود. رئیس اتاق بازرگانی اصفهان تصریح کرد: کشور از اهمیت واحدهای تولیدی آگاه است و میتوان با بهرهگیری از این واحدها به عنوان اتاق فکر در سازمان استاندارد بهره مناسبی برد. وی افزود: با حل مشکلات فعالان اقتصادی ظرف ۲۴ تا ۴۸ ساعت میتوان بار بزرگی از دوش اتاق بازرگانی برداشت تا به مشکلات بزرگتر بپردازد.
مردم باید از کاربرد استاندارد و جایگاه آن آگاه باشند
محمود حقیقت سرشت، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان اظهار داشت: از زمانی که استاندارد در ایران شکل گرفت تلاش شد مردم با آن آشنا شوند، از کاربرد آن آگاه باشند و آن را جدی بگیرند. وی افزود: در تمام عرصههای زندگی استاندارد بسیار تأثیرگذار است و در زندگی روزمره هم میتوان از آن بهره برد، باید روی این موضوع کار کنیم تا بدانیم در چه حوزهای از آن استفاده شود. حقیقت سرشت گفت: بازنگری قانون همواره لازم است و به بهبود بهرهوری قوانین کمک میکند، اگر برخی ارگانها تناقضاتی با هم دارند باید برطرف کنند تا مشکلات حل شود. معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: برای بهبود محیط کسبوکار درگاههای مختلفی وجود دارد که باید با همفکری و همیاری یکدیگر محیط بهتری فراهم کنند.
ایران عضو اتحادیه تأیید صلاحیت آزمایشگاهی شد
سید محمود هاشمی، سرپرست معاونت تدوین و ترویج استاندارد ایران نیز اظهار داشت: روزآمد بودن استاندارد باتوجهبه تغییرات جهانی ضروری است و از یک سال و نیم تا ۲ سال گذشته تعدادی از استانداردها به دلیل ناکارآمد بودن ابطال شدند. وی افزود: ۳۵ هزار و ۵۰۰ استاندارد تاکنون در کشور ایجاد شده و ۳۰ هزار استاندارد در ۳ سال گذشته بازنگری شده است. هاشمی بیان کرد: جلساتی با بخش خصوصی برگزار شده است تا تعامل و ارتباط مستمر با این بخش وجود داشته باشد و تقویت شود، استانداردهای تدوینی در کشور توسط ذینفعان آن انجام میشود. سرپرست معاونت تدوین و ترویج استاندارد ایران گفت: جمهوری اسلامی ایران پس از ۲۷ سال موفق شد عضو اتحادیه تأیید صلاحیت آزمایشگاهی شود. وی ادامه داد: در استان اصفهان بیش از ۶۰ درصد نهادهای ارزیابی موفق شدند استاندارد را اخذ کنند و زمینهساز گسترش فعالیتهایشان ناظر به عضویت بینالمللی خواهند شد. هاشمی تصریح کرد: رشد ۳۰۰ درصدی ظرفیت نخبگانی برای ارزیابی در کشور یکی از اقدامات دیگری است که رخ داده است، همچنین دغدغههایی در بحث تأمین استانداردهای مرتبط با ایمنی خصوصاً در حوزه خودرو وجود دارد، از استانداردهایی که بسیار مهم هست استاندارد ورق بدنه خودرو است که به زودی فرایند تجویز استاندارد آن به پایان خواهد رسید و در فرایند تولید قرار خواهد گرفت.
منبع: donya-e-eqtesad.com